Att köpa gravstenar kan bli problematiskt om man inte vet vad det är man letar efter. Det kan därför vara en god idé att ta kontakt med en begravningskonsult för rådgivning. Vid köp av gravsten så brukar det viktigaste av allt vara hållbarheten. Ibland när man besöker kyrkogårdar så får man se mycket tråkiga gravstenar som har slitits ut ordentligt under åren, men även gamla gravstenar som har hållit otroligt bra.

8923476'

Det gäller alltså att köpa gravstenar som är gjorda för vårt Svenska klimat. Importerade gravstenar må vara billiga, men kan vara gjorda för helt andra klimat än det vi har i Sverige, och därmed inte hålla särskilt bra. Vi rekommenderar att ni tar en titt här: www.torebodastenhuggeri.se.

Gravstenar i Mariestad

One thought on “Gravstenar i Mariestad

 • 25 June, 2013 at 00:53
  Permalink

  Hej!

  Jag såg er artikel och blev intresserad av den eftersom jag själv söker en gravsten till min man som tyvärr gick bort för en tid sedan. Jag var inne på Töreboda Stenhuggeri men kunde inte se någon speciell gravsten som vacker eller passande till min mans grav.

  Därför skulle jag vilja tipsa alla som läser och själva söker efter en ett bra stenhuggeri med vackra gravstenar. Jag är rätt så säker på att jag kommer att beställa från dem. De heter ML Natursten.

  Mvh.
  Birgitta

  Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *