Har du äntligen hittat den rätta? Vill ni gifta er och spendera resten av era liv tillsammans! Stort grattis! Vilka fantastiska nyheter! Men mycket planering krävs!

För oss så är en vigsel i en kyrka en självklarhet. Det är inte bara mycket mer romantiskt än att gifta sig i rådhuset, utan det finns så många traditioner att ta vara på!

Vill ni gifta er i en kyrka krävs det att minst en av er är medlemmar i kyrkan. Till exempel så måste någon av er vara medlemmar i Svenska kyrkan om ni vill gifta er i en vanlig svensk gammal kyrka. Är ni inte det så är det bara att ringa upp kyrkan och bli medlemmar. Det brukar inte vara några som helst problem, och väl är väl det.

Kom ihåg att vara ute i god tid! Speciellt om ni vill gifta er i någon av de populära och vackraste kyrkorna. Vill ni också gifta er på en speciell dag så gäller det att vara ute i väldigt god tid, eller lite på turen.

Grattis till er! Lev lyckliga i alla era dagar!